dinsdag 13 september 2011

Dagje HaarlemAfgelopen zondag was mijn BF jarig en omdat ik toen met m'n kont op het strand in Bergen aan Zee zat (bij het Servire festival), besloten we om vandaag onze vrije dag samen door te brengen. Na wat twijfel over een bezoekje dierentuin of een dagje stad, is het de laatste optie geworden. We zijn beiden gek op Haarlem en besloten daar een dagje door de stad te gaan slenteren, winkeltjes te kijken, lekker te lunchen en uiteindelijk bleek ook het genieten van de zon tot het rijtje met fijne dingen te behoren. Het was echt een prachtige dag en je kon de zon gewoon voelen branden. Heerlijk!


We hebben gelunchd bij Anne & Max, wat gedronken in de tuin bij Pieck en muffins en chocolade koek gegeten bij Kaldi (waar we eigenlijk kwamen voor een Lilly's cupcake, maar die waren er niet). Daarnaast heb ik wat leuke cadeautjes gekocht, hebben we mooie stoffen ingekocht voor Figs & Fun en ontdekten we om kwart voor zes een geweldige kledingwinkel waar ik een broek heb gekocht.


Deze winkel zit een beetje verstopt (Gierstraat) en heet The Best Kept Secret. Ik zag binnen 1 minuut zoveel mooie dingen dat ik al snel mijn handen vol had met leuke kledingstukken. Best knap dus dat ik uiteindelijk met slechts een aankoop de winkel verliet. De kleding (waaronder ook items van Asos en Topshop!) is allemaal afkomstig uit Engeland en de shop is dan ook van een Engels gezin. Ik raad je dan ook zeker aan om er eens een kijkje te gaan nemen want het assortiment is mega, de prijzen zijn fijn, er schijnen vrij regelmatig nieuwe items binnen te komen en last but not least, er hangen dingen die je dus niet overal ziet. Leuk dus!Morgen weer aan de slag @ work en op het moment regent het hier dus ik kan niet anders dan even flink nagenieten van een zeer gezellige dag waarop we ontzettend geboft hebben met het weer.

1 opmerking:

  1. Leuk! Ik moet ook hoognodig weer eens naar Haarlem, zó fijn shoppen daar ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...