woensdag 19 oktober 2011

Scoor een limited Tony!

Chocolade met een gouden wikkel, I love it! Het roept een blij gevoel bij me op dat samenhangt met Sjakie en de chocoladefabriek, een verhaal dat ik als kind geweldig vond.

Gisteren zag ik toevallig een aantal heerlijke chocoladerepen voorbij komen (op een foto weliswaar) van mijn favoriete (eerlijke!) chocolademerk: Tony's Chocolonely. Zij brengen eind deze maand namelijk een aantal limited edions op de markt en deze tijdelijke repen zitten stuk voor stuk verpakt in een sjieke gouden wikkel.

De 'gouden lijn' zal bestaan uit drie totaal nieuwe smaken: donkere melk, puur amandel en melk noga. I'm exited! Normaal ben ik gek op de melkchocolade (met of zonder hazelnoten) maar deze nieuwe varianten lijken me zeker het proberen waard. Het water loopt me nu al in de mond!


Chocolade addicts mogen de gouden lijn (die dus eind oktober 2011 verkrijgbaar is) echt niet missen. Onthoud dus goed dat ze te bemachtigen zijn bij onder andere Waar, Wereldwinkels, Marqt en in Tony's webshop zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, want Tony’s goud is op voor je ‘t weet!

1 opmerking:

  1. Wow.. die moet ik ook uitproberen...
    Bedankt voor de gouden tip!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...