zaterdag 8 oktober 2011

Nieuwe Enjoy gidsjes


Ik kwam er zojuist achter dat er vorige maand weer vier nieuwe Enjoy gidsjes zijn uitgebracht door uitgeverij MoMedia. In het voorjaar schreef ik al over de eerste reeks van zes boekjes (dat artikel kun je hier lezen) en nu liggen er dus weer vier verse uitgaven met andere onderwerpen in de winkel! Deze handige gidsjes vol tips en adressen kosten 10,95 per stuk en dit keer kun je kiezen uit: de winter, mooi wonen, partytime en healty body, happy soul. Nieuwsgierig? Hieronder kun je meer lezen over de vier boekjes.

De winter
Bij winter denk je al snel aan een dik pak sneeuw, schaatsen en koude voeten. Maar ook aan gezellige avonden bij de haard en lang tafelen met familie en vrienden. Deze gids geeft je een mix van adressen, tips en doe-dingen voor het ultieme wintergevoel. Van een stevige winterwandeling, cocoonen in een blokhut en een winter bbq in je eigen tuin tot een korte vakantie in Lapland. En als dat je niet uit je winterdip haalt, is het tijd voor een citytrip naar de zon.

Partytime
Verjaardagen, feestdagen, etentjes… we zijn wel in voor een feestje! En als er een weekend niets te vieren valt dan borrelen we in de kroeg of dansen we tot de zon weer op komt. In deze gids vind je de leukste cafés, cocktailbars, wijnbars en clubs, voor een avondje stappen. Maar ook verrassende ideeën voor het vieren van je verjaardag, een high tea op locatie of een kok die thuis voor je kookt. En natuurlijk de leuke ontbijtadressen voor ‘the day after’. Let’s party!

Mooi wonen
Your home is your castle; het is de plek waar je je thuis voelt. Daarom besteden we graag veel tijd aan de inrichting van ons huis. Of je nu van design, antiek, brocante, retro, vintage of modern houdt, in deze gids vind je de leukste (woon)winkels, workshops en tips om je huis een ‘personal touch’ te geven en natuurlijk een heleboel webwinkels met de mooiste spullen voor je interieur. Maar ook cafés, restaurants of hotels die je inspireren om van je huis je paleis te maken.

Healthy body, happy soul
Een sterke geest en een gezond lichaam: het zijn de belangrijkste ingrediënten van een gelukkig leven. Deze gids staat vol adressen, tips en inspiratie voor een gezond, gelukkig én bewust leven, zonder dat het saai wordt. Dus: ga lekker relaxen in de hammam, struinen op de boerenmarkt, hippe fair fashion shoppen, een citytrip maken naar ecoparadijs Londen of gewoon back to basic kamperen bij de boer. Dan word jij niet alleen blij, maar maak je ook de wereld een stukje beter. Happy you, happy world, happy life!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...