zaterdag 23 juli 2011

Musthave: Smash Book

Ik wil een Smash Book! Ik zag net een heel inspiratievol filmpje waarin je ziet wat Smash Book is en wat je er onder andere mee kunt doen. Ook las ik net op internet dat het op dit moment een rage is in Amerika. Ik had er tot vandaag de dag nog niet van gehoord, maar na het zien van het filmpje ben ik als een gek gaan Google-en om te kijken waar ik dit creatieve DIY boek (denk aan scrapbooking) kan aanschaffen. Helaas heb ik (nog) geen Nederlandse (web)winkel ontdekt waar je terecht kunt voor deze musthave. Mocht jij wel weten waar ie te koop is, dan hoor ik dat natuurlijk maar al te graag! ;) Hieronder kun je het filmpje trouwens bekijken. Wat denk jij ervan? PS. Thanks voor de tip, Lisa! :)


6 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik ben net een week bezig met net zoiets, alleen dan in een gewone dummie. Al één nieuwe pritstift opgebruikt haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op scrap amerika kan je ze bestellen. Dat is een Nederlandse website. Maar ze zijn helaas OVERAL uitverkocht...snik..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Elle,

    http://www.scrapbookamerika.com/shop/
    Dit is de link waar ik hem vandaan heb.Hoop dat je hier wat mee kunt.En anders moet je ze even een mail sturen.Het is bijna overal uitverkocht in Amerika.En voordat het hier in nederland is dat duurt denk ik nog wel even.Ik heb ook bijna 3wk moeten wachten.
    Heel veel succes ermee en laat je het even weten of je het gelukt is.

    Groetjes fijne zondag Anja.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. op ebay staan ze wel ;)
    http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=smash+book

    ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En nog leuke site:
    http://www.smashstoriesblog.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Elle

    Ik ken je niet maar ik heb mijn Smash book gisteren gekocht hier in Nederland bij http://www.scrapdelight.nl/ in Nieuwegein in de buurt van Utrecht,ik hoop dat ik je hier mee geholpen heb.

    Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...