woensdag 2 december 2009

A La Carte

Tijdens een citytrip kan een routekaart meestal niet ontbreken. Maar waarom zou je voor zo’n saai simpel exemplaar gaan als er ook maps bestaan die er superleuk uitzien? Bovendien bieden deze leuke citymaps van A La Carte je ook nog een aantal fijne extra’s. Naast dat ze er erg schattig uitzien door de leuke illustraties en krabbeltjes op de plattegrond, krijg je namelijk ook een heleboel handige tips! Zoals bijvoorbeeld een welkomsbrief waarop allerlei handige info staat, zoals waar je pinautomaten kunt vinden, welke souvenirs je echt moet kopen en wat je allemaal kunt gaan doen als het slecht weer is.

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je kaart snel veroudert, want als je een A La Carte plattegrond koopt, krijg je toegang tot een online database met nog veel meer tips over de desbetreffende stad, en deze wordt regelmatig geüpdate.

Voor de creatievellingen is er nog iets extra leuks: de 'Create your own City à la Carte'-exemplaren waarop je zelf (met behulp van de bijgeleverde stickertjes) een route uit kunt stippelen met hotspots.
Er zijn kaarten verkrijgbaar van Washington, Barcelona, München, Zurich, Shanghai, Tokio, New York, Parijs en Venetië. Ze kosten € 8,90 en zijn te bestellen via deze site >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...