maandag 21 december 2009

Leuke shop: ID @ Haarlem

Al een paar keer eerder noemde ik de winkel ID in Haarlem (daar heb ik onder andere dat superleuke spiegeltje met LED lampjes gekocht). Ik vind dit persoonlijk een van de leukste winkeltjes van Haarlem en het is eigenlijk jammer dat ie een beetje verstopt zit. Tijd dus om 'm met jullie te delen!

Bij ID vind je kleding van onder andere merken als Modstrom (♥!), Samsoe Samsoe en Just Female. Maar het leuke aan ID is dat ze een mix verkopen van nieuwe én vintage items. Je vind er dus ook vintage kleding, tassen, hoedjes en sieraden! Verder kun je er terecht voor prachtige mode- en fotografieboeken.

Op maandag is de winkel gesloten omdat eigenaresse Stephanie dan naar een speciale vintage groothandel gaat om daar de leukste items voor haar winkeltje te scoren. Verder is de shop gewoon van dinsdag tot en met zaterdag, en op koopzondag, open. Wat ook nog speciaal is aan ID is de inrichting. De winkel is namelijk ingericht in woonkamer stijl. Bij de kassa vind je een wasbak, in het midden van de winkel staat een lange eettafel met stoelen er omheen en in de paskamers hangen douchekoppen, erg origineel dus! Nieuwsgierig geworden? Plan dan een shopdagje in @ Haarlem en zorg dat je weet waar je de Schagchelstraat nr 7 kunt vinden! ;)
www.idimagestyling.nl

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...