zondag 21 maart 2010

Getest: Masque Chocolat

Ik kreeg laatst een leuk cadeautje van mijn moeder: Masque Chocolat van Themis, oftewel een pot met daarin een chocolademasker! Vandaag was een mooie dag om dit masker eens uit te gaan proberen en mijn bevindingen met jullie te delen.

Het Themis Masque Chocolat zit in een pot van 60 ml (je kunt er dus een aantal keren mee doen) met daarbij een handige spateltje van hout zodat er geen bacterien ed in het masker terecht komen. Als je de pot opendraait komt je al snel een heerlijke chocoladegeur tegemoet. Je zou het bijna willen proeven want het ruikt echt precies als chocolade! (Het was fijn dat we Tony's Chocolonely paaseitjes in huis hadden, want ik had direct zin in chocolade). Het masker smeert gemakkelijk uit en nadat je hebt aangebracht kun je het 5 minuten laten intrekken. Vervolgens spoel je het masker eraf met lauw water. Et voila, je gezicht is superzacht!

Wat verder leuk is om te weten: dit chocolademasker is gemaakt van biologische ingredienten en het is een fairtrade product. Het masker bevat natuurlijke vitamine E, biologische cacao en mineralen uit rietsuiker. Op een zachte manier worden onzuiverheden en toxinen verwijderd. Het teveel aan talg wordt geabsorbeerd, de huid is glad, schoon en egaal en ziet er na het gebruik weer stralend uit!
De huidverzorgingsproducten van Themis zijn gemaakt zonder kunstmatige en dierlijke grondstoffen, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen en met 100% natuurlijk parfum zijn ze ook geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien zijn de producten niet op dieren getest en is de verpakking ook nog duurzaam geproduceerd!

Je kunt dit masker onder andere kopen bij wereldwinkel WAAR, en een pot kost € 17,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...