zaterdag 24 april 2010

Leuke webshop: Zaleska

Het is een feit dat er heel veel leuke webwinkels bestaan, maar zo nu en dan kom je er nog eentje tegen die net wat unieker is en dingen verkoopt die je nog nooit in een andere webshop hebt gezien. Vandaag heb ik er weer zo eentje gevonden: www.zaleska.nl. En OMG wat een geweldige spullen! Speel je gitaar, ben je bezig met fotografie of heb je een hond? dan ga jij heel bij worden van dit winkeltje. Ze verkopen namelijk handmade gitaarbanden, camera straps en hondenhalsbanden! Een ding is zeker, binnenkort loop ik dus NIET meer met die saaie zwarte band van mijn camera om m'n nek. Je kunt eerst je favo stofje uitkiezen (kiezen wordt moeilijk want er is keus genoeg en er zijn teveel leuke prints) en vervolgens het soort band dat je wilt hebben.

Elke band is handgemaakt van retro, vintage of zeer gelimiteerde designer stof en heeft een super sterke nylon kern. Op plaatsen waar de nylon bevestigingsbandjes bevestigd zijn is driedubbel gestikt voor extra stevigheid. Alle straps komen met de benodigde bevestigingsmaterialen en zitten in een leuke verpakking.

Hieronder kun je alvast een paar stofjes bekijken die ikzelf erg leuk vindt. Verder verkoopt Zaleska onder andere sieraden, tassen en interieur accessoires. Klik hier >>> om naar de shop te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...