maandag 3 mei 2010

Book to buy: De Stijlgids

Tijd om je boekenplank weer eens aan te vullen met wat nieuw leesvoer! Vandaag viel mijn oog op De Stijlgids, een grappig boek dat je helpt bij het ontwikkelen van een eigen (kleding)stijl en je inzicht geeft in kleuren, vormen en stijlen die passen bij jouw figuur, uiterlijk en persoonlijkheid. Klinkt leuk? Dan kun je hieronder de complete beschrijving lezen. De Stijlgids kost € 24,95 en is onder andere hier >>>online te bestellen bij Bruna.

Sta je 's ochtends voor een volle kast, maar heb je niets om aan te trekken? Ben je benieuwd hoe je er fantastisch uit kunt zien door het optimaal benutten van kleur, vorm en stijl? Heb je een sollicitatiegesprek en wil je een verpletterende eerste indruk maken? Wil je weten welke kleding bij jouw lichaamsvormen past?
Heb je je buik vol van miskopen? Wil je slim leren shoppen? De Stijlgids is hét praktische handboek voor iedere vrouw die op zoek is naar haar persoonlijke kledingstijl, onafhankelijk van modetrends en budget. Het leert je om je ware ik te laten zien. Als binnen- en buitenkant overeenkomen, voel je je niet alleen krachtiger, maar straal je dit ook uit. Aan de hand van een eenvoudig stappenplan geeft De Stijlgids antwoord op al je essentiële vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...