dinsdag 4 mei 2010

Voorstelling Luxeproblemen

Ik heb er nog nooit een Book To Buy over geschreven en dat is eigenlijk onterecht want dit boek mag op de boekenplank van geen enkele vrouw ontbreken: Handboek Voor De Moderne Vrouw van Aaf Brandt Corstius & Machteld van Gelder. Ja, ook ik heb 'm hoor! Ik kreeg 'm voor kerst (2008) en heb 'm trouw gelezen (op enkele hoofdstukken zoals 'Trouwen' na). Het is echt een handig boek dat op een erg leuke manier geschreven is. Mocht je het niet kennen of willen bestellen dan kan dat hier voor € 25,00.

Maar goed, dit was pas de inleiding van wat ik eigenlijk wilde vertellen... Morgenavond ga ik namelijk naar Aaf en Machteld toe! En om precies te zijn naar hun voorstelling Luxeproblemen. Deze voorstelling hangt samen met Handboek Voor De Moderne Vrouw, want ook in deze interactieve voorstelling zullen zij onderwerpen gaan bespreken die in het boek naar voren kwamen, en worden vragen en problemen van het publiek besproken. Dit alles ter voorbereiding van hun nieuwe boek, een herziene en dikkere uitgave van Handboek Voor De Moderne Vrouw. Ik ben in ieder geval erg benieuwd, maar ben ervan overtuigd dat het leuk gaat worden! De beschrijving van de voorstelling kun je hieronder lezen.

Een moderne vrouw moet veel weten om een plezierig leven te leiden. Hoe ontsla ik de werkster zonder schuldgevoel? Hoe vind ik een min of meer acceptabele man? Wanneer moet ik in paniek raken over mijn financiën? Moet ik met deze huilende peuter naar de eerste hulp of kan ik hem ook met een lolly op de bank onder een dekentje leggen? Waarom hou ik wel van geld hebben en uitgeven, maar niet zoveel van geld verdienen en beheren? En: Hoeveel kinderen zal ik nemen? Zal ik mijn bikinilijn laseren, waxen of scheren? Wat moet ik met een man die met Viagra dreigt? Verwacht columns van Aaf, de liefdesschijf van vijf en handtaslezen. En laat je helpen door etiquettevraagstukken en zelfhulpdiagnostiek van Machteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...