woensdag 12 mei 2010

Book to buy: Domino

Ja hoor, ik heb weer een boek ontdekt waarvan ik denk dat ie erg leuk is (ik heb 'm onine gezien en niet in het echt, dus helaas heb ik 'm niet door kunnen bladeren). Maar goed. Jij bent eraan toe om je kamer/woning eens flink te veranderen en op te leuken! Of niet soms? Dan zou het dikke boek Domino, ook wel de decorbijbel genoemd, een goede inspiratiebron voor je kunnen zijn. In dit boek worden door middel van verschillende hoofdstukken alle kamers van het huis besproken. Je krijgt tips maar kunt ook je ogen uit kijken, want het boek staat vol met mooie en zeer inspirerende foto's van diverse kamers en interieurs. En guess what... Dit engelstalige boek is voor € 24,99 gewoon te bestellen bij onze grote vriend Bol.com! Klik hier voor meer info of om te bestellen.


Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

2 opmerkingen:

  1. Kwam laatst een website tegen met (Engelstalige) boeken die veel goedkoper zijn dan wanneer je ze in Nederland koopt. En je hoeft geen verzendkosten te betalen!
    Het boek dat je hierboven beschrijft, kun je er ook kopen: http://www.bookdepository.co.uk/Domino-Decorating-Deborah-Needleman/9781416575467
    ...En ook de boeken van Keri Smith ('Wreck this journal' etc.) en agenda's en notitieboekjes van Moleskine! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Saar, Oh dat is goed om te weten! Thanks voor de tip :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...