donderdag 20 mei 2010

Manolo Blahnik Coca Cola flesje

Wauw! Ik mag dan wel niet van cola houden, als ik het uit dit flesje mag drinken maak ik graag een uitzondering! Is het geen cutie? Ikzelf word altijd erg blij van leuke originele of schattige verpakkingen en ik ben er dan ook van overtuigd dat een verpakking die aanspreekt (en dus opvalt) echt een belangrijke toevoeging is voor een product. Het zorgt ervoor dat je blik gevangen wordt en als het goed gedaan is pakt men het product om het beter te bekijken. En als het echt heeeeel goed gedaan is (en ja, natuurlijk moet het product zelf je dan ook wel aanstaan) wordt het uiteindelijk natuurlijk gekocht.

Maar goed ik dwaal een beetje af. Ik had het over het oh-zo-geweldige ontworpen Coca Cola flesje in Manolo Blahnik stijl. Echt een cutie he? De reden dat deze beauty van een bottle ontworpen is, is omdat Coca-Cola light 25 jaar bestaat in Nederland. En ja, dat moet natuurlijk gevierd worden met een ontwerpje van Manolo Blahnik himself! Nu wil je vast weten waar je zo’n flesje kunt nuttigen he? Nou, helaas moeten we daar dus nog even op wachten. Vanaf zaterdag 7 augustus krijg je er eentje cadeau bij Vero Moda als je iets koopt uit de Celebrate Life collectie van de keten. Of het flesje tegen die tijd ook nog ergens anders verkrijgbaar is, weet ik helaas niet...

1 opmerking:

  1. Wauw echt een leuk cola flesje, zou wel zonde zijn om op te drinken en dan zie ik dat flesje alweer oud worden in mijn kast ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...