dinsdag 11 mei 2010

W.I.C. Graffiti Nail Art

Ik las net een leuk nieuwtje op de website van Herome: er komt een nieuwe W.I.C. collectie aan! Laat ik maar meteen met het minst leuke beginnen: volgens mij duurt het nog even voordat deze nieuwe Graffiti Nail Art lijn in de winkels ligt. Maar goed, dan nu wat het precies is... De serie producten uit deze lijn zijn perfect voor het maken van creatieve kunstwerken op de nagels van je handen en/of voeten.

De nagellakjes hebben stuk voor stuk de naam van een bekende wijk uit New York (zoals Soho Manhattan, Bronx en Brooklyn). Voor deze namen is gekozen omdat deze wijken bekend staan om hun graffiti- en andere moderne kunst. Met de Graffiti Nail Art producten kan iedereen eenvoudig allerlei uiteenlopende creaties creëeren. Door de verschillende designs kun je blijven variëren. Van eenvoudig tot extreem en van klassiek tot hip, voor ieder wat wils! De lijn bestaat dus niet alleen uit nagellakjes maar ook uit andere handige hulpmiddelen zoals metalen sjabloonplaatjes en stempels. Hieronder kun je een beschrijving lezen van de verschillende producten. Hier >>> wordt stap voor stap uitgelegd hoe je mooie creaties kunt maken.Graffiti Nail Art Nail Polish:
Tien opvallende kleuren nagellak speciaal ontwikkeld met een zeer dun penceel (striper brush) om uiteenlopende artistieke designs op de nagels te creëren.
Graffiti Nail Art Plates:
Metalen sjabloonplaatjes in verschillende thema´s met diverse designs, waarmee je eenvoudig een eigen kunstwerk creëert. Ze zijn handig in gebruik en te reinigen met Herôme Caring Nail Polish Remover.
Graffiti Nail Art Tools:
De schraper en de stempel worden in combinatie met de sjabloonplaat gebruikt. Hiermee wordt het design op de nagel overgebracht.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind nail art zó vett, en ik ga dus ook van die dingen aanschaven. Maar ik moet even weten hoe die schijfjes heten met die soort van nep-nagels waarop je kunt oefenen :$.
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...