zaterdag 9 januari 2010

Confessions of a shopaholic ;)

Iedereen die nog nooit in de stad Utrecht is geweest, ga er naartoe! Het is een gezellige stad met een fijne sfeer en niet geheel onbelangrijk: er zitten volop leuke kleine winkeltjes, het stikt er van hippe lunchtentjes en restaurantjes, en ook de grote bekende winkelketens zijn aanwezig. Gisteren was ik er, en na een bezoekje aan de kralenwinkel (heb een armbandje gemaakt die past bij mijn New Delhi nagellak) en een heerlijke high tea, kon het shoppen beginnen! Ik ben uiteindelijk geslaagd bij Mango, The Body Shop, Hema en MAC (Douglas). Hieronder mijn nieuwe aankopen!

5 opmerkingen:

 1. Ik kom best vaak in Utrecht, maar waar zit daar de Mango? Nooit geweten dat die daar zat.. En waar heb je dat geweldige armbandje laten maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nagellak!! Heb dit weekend ook even ingeslagen @ OPI! Kleur lijkt er wel een beetje op heet Over the Taupe. Heb trouwens goed Ebay adresje ontdekt voor goedkoop OPI kleurtjes bestellen(Australie)! Dat armbandje is trouwens echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ DIY. Er is inderdaad geen Mango winkel @ Utrecht, maar wel een store in store (zit in de V&D) met dus maar een deeltje vd collectie.
  Het armbandje heb ik zelfgemaakt met materialen van Beadies (kralenwinkel). Je kunt daar losse kralen en andere materialen kopen en het thuis in elkaar zetten, of je kunt daar in de winkel gaan zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Utrecht is inderdaad een geweldige stad om te shoppen! Wij gaan er 1-3 keer per jaar heen, jammer dat het niet dichterbij is ;c
  En die bracelet is leuk gemaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...