vrijdag 15 januari 2010

Het brillenavontuur part 2

Zoals ik eind vorige maand al vertelde, is het van belang dat ik een bril aanschaf (zelfs als ik letterlijk onder zo'n bord bij de trein sta, is het een hele opgave om erachter te komen wat erop staat). Nu ben ik dus vorige week bij de Eyewish geweest en heb ik besloten toch niet voor het Wayfarer model (de nerd bril) te gaan. Hij stond best ok (al zeg ik het zelf), maar ik heb zo'n gevoel dat ie me heel snel gaat vervelen. Aangezien het ook nog eens een duur grapje gaat worden (alleen het montuur ZONDER glazen is al een rib uit je lijf!), ga ik toch liever voor een model waarvan ik denk dat ik er wat langer mee ga doen, iets tijdlozer dus. Mijn oog viel op een zwart wat vierkanter model van Calvin Klein. Ook dit exemplaar heeft een wat dikker montuur (wel net iets minder dik dan die van de Wayfarer van Ray-Ban). Nadat ik eerder langs was geweest om mijn ogen te laten opmeten, was dit dus stap twee (ja, ik ben nogal van het uitstellen). De derde en laatste stap wordt dus het daadwerkelijke bestellen. Dat ga ik morgen of volgende week (daar ga ik weer ;)) doen! Helaas heb ik geen plaatje kunnen vinden van de CK bril, daarom hiernaast een foto van een bril die er naar mijn idee aardig op lijkt. Nog even en ik zie dus weer 100% scherp! :)

4 opmerkingen:

 1. Dat is wel waar ja, dat zo'n bril langer meegaat. Een nerdbril is meer iets voor de lol, gewoon voor een keertje...
  Maar zelf zou ik voor lenzen kiezen. Nouja ik had dit ook niet gedaan toen ik bij de opticien was en heb een bril gekozen, maar na een jaar wil ik toch wel graag lenzen ;c
  Lijkt me ook fijner met sporten enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt de nerd bril zonder sterkte kopen op www.ikhebeenbril.nl bij de clear glasses. Dat is tegenwoordig dus ook een hit. Misschien zou je eventueel zelfs de glazen eruit kunnen halen en dan heb je je goedkope montuur ;)
  Groetjes en succes met je bril!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nerdbrillen ook te koop op www.nerdbril.nl voor maar €7,50!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...