maandag 18 januari 2010

Lush limited edition Valentijnsproducten


Valentijnsdag is in zicht, en ter gelegenheid daarvan heeft Lush een aantal fijne producten gemaakt (limited edition)! Hierboven kun je al zien dat ze er geweldig leuk uitzien, en hieronder kun je lezen wat alles precies is, en wat voor verhaal erbij hoort. Vooral het verhaal bij X-factor Bath Ballistic vind ik erg grappig, hoe verzin je het haha!

X-Factor Bath Ballistic (€3.95 per stuk) - De X-factor is een Bath Ballistic met twee verhalen. In de romantische versie klopt het hart van deze jongeman vurig en branden jullie van verlangen elkaar in de armen te sluiten. In de wat minder romantische versie heeft de jongeman je bedrogen, waarmee hij de Ex-factor status verkrijgt. In dit verhaal breek je zijn beentjes, armpjes en hoofdje er af. Beide versies eindigen in ieder geval happy; een heerlijk bad vol ylang ylang.

Magic Mushroom Bubble Bar (€4.25 per stuk) - Ben je stiekem in de wolken, maar durf je dit niet te vertellen? Deze magische paddenstoel geeft je genoeg zelfvertrouwen om de liefde van je leven (of je liefde voor 1 nacht) te veroveren. Verkruimel onder stromend water voor een bad vol schuim in Hollywoodstyle. De krachtige oliën van jasmijn, vanille en tonka toveren je om tot een onweerstaanbare liefdesgodin.

Love Soap (€4.95 per stuk 80gr) - Lush is een duurzaam bedrijf. Daarom raden wij ook iedereen aan om lekker samen te douchen. Is wel zo gezellig, goed voor de relatie en nog beter voor het milieu ook. En waarmee kun je nu beter onder de straal staan dan met Love Soap. De verleidelijke oliën van ylang ylang en jasmijn staan al duizenden jaren bekend om hun lustopwekkende werking…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...