dinsdag 16 februari 2010

Nieuw bij Lush!

Erg fijn, Lush heeft weer een aantal nieuwe producten in haar assortiment! Zo kun je uit drie verschillende lipscrubs kiezen die gemaakt zijn van Fair Trade suiker en biologische jojoba olie. De etherische oliën houden je lippen soepel en de suiker scrubt droge velletjes weg en stimuleert de doorbloeding waardoor je lippen mooi rood en vol worden.

Een ander product waar ik erg benieuwd naar ben is de Turkish Delight body polish met rozenolie (€29.95), geïnspireerd op het Turkse badritueel. De beschrijving klinkt in ieder geval heel relaxt: Masseer de basis van romige cacaoboter langzaam op je lichaam en adem het parfum van rozen en jasmijn diep in voor een heerlijk ontspannend moment.

Gek op de geur van Vanille? Dan is crème anglaise (€44.95 – 240gr) zeker wat voor jou. Dit is een rijke vanille met amandel bodylotion met daarin voedende ingredienten voor de huid als: kokosolie en Fair trade biologische shea- en cacaoboter. Verder bevat deze bodylotion amandelolie waardoor je huid lekker zacht aanvoelt! De heerlijke geur komt van zoete sinaasappel, vanille en een vleugje mirre. Volgens Lush de crème de la crème onder de bodylotions!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...