zaterdag 28 augustus 2010

Fijne webshop: Leukelunch.nl

Pas geleden plaatste ik al een aantal foto's van schitterende lunchpakketjes die er stuk voor stuk als kunstwerkje uitzien. Hier kun je ze nog even bewonderen.

Deze eetbare blikvangers zijn oorspronkelijk afkomstig uit Japan en wat ik zojuist nog verwoorde als 'lunchpakket' wordt vaker Bento box genoemd. Bento is van origine een Japanse lunch, maar tegenwoordig zien we ze ook heel veel in Amerika en Europa. In Japan zijn Bento's (als dat de juiste benaming is bij meervoud) gewoon te koop in winkels, maar veel mensen maken ze daar ook zelf. Een traditionele Bento bestaat meestal uit rijst, vis/vlees en groenten. In Japan is het heel normaal om veel tijd in de bento's te steken en veel ouders hebben daar een sterk competitie gevoel bij: wie geeft zijn/haar kind de mooiste Bento mee naar school.

Nu kwam ik net toevallig bij een webshop terecht die geweldig inspeelt op het steeds bekender en populairder worden van de Bento box: www.leukelunch.nl. In deze shop kun je heel veel verschillende Bento en lunchboxen kopen en materialen om van een lunchpakket (voor jezelf of je kind) een juweeltje te maken! Hierboven heb ik vast een aantal items uit de shop neergezet, maar het is natuurlijk veel leuker om er zelf eens te gaan snuffelen. Dat wil je eigenlijk nu meteen wel doen? Klik dan hier >>> Je vindt er trouwens ook recepten, tutorials en tips & tricks. Handig!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...