woensdag 25 augustus 2010

Win: een balm van Figs & Rouge

Misschien heb jij ‘m een paar weken geleden wel gezien als shoptip op LittleDNLL: de balm van Figs & Rouge van webshop Besopure.nl. Vandaag start er een nieuwe winactie waarbij jij zo’n schattig blikje met daarin dit fijne product (dat vorig jaar tevens winnaar werd van de Natural Health Beauty Award in de categorie 'Best Lip Balm') kunt winnen! Ik zal je zo wat meer over het product vertellen, eerst nog wat weetjes over de shop zelf.

Bij Besopure.nl vind je het grootste assortiment op het gebied van natuurlijke haar- & huidverzorging, make-up en meer. En daar vallen natuurlijk ook dè bestsellers en cultmerken uit het buitenland onder! De producten uit de shop zijn samengesteld uit kostbare, natuurlijke (biologische), fair trade ingrediënten. Gemaakt met respect voor mens, dier & milieu – dus zonder synthetische toevoegingen die schade toe kunnen brengen aan je gezondheid of aan het milieu. 100% puur en niet op dieren getest. Kortom: dit is een webshop om te onthouden!

Figs & Rouge balm
Zoals ik hierboven al vertelde heeft dit product vorig jaar een prijs in de wacht gesleept en dat is natuurlijk niet voor niets! Naast de enorm lieve verpakking (alleen daarom zou je al zo’n blikje op je kaptafel hebben willen staan) is het ook nog eens een veelzijdige balm. Zo kun je ‘m als lipbalm gebruiken maar is ie ook erg geschikt voor op je lichaam of gezicht. Verder zijn er in de balm onder andere pure rosehip olie en shea butter verwerkt en kun je kiezen uit de varianten: Rambling Rose, Mint & Teatree en Sweet Geranium.

Winnen?
Helaas, deze wedstrijd is afgelopen...

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...