dinsdag 24 augustus 2010

Mi Moneda

Mi Moneda, Spaans voor ‘mijn muntje’ is een sieradenmerk dat bekend staat om haar kettingen met muntjes eraan. Deze muntjes bestaan uit pendanten in drie verschillende formaten die je kunt vullen met een muntje waarop bijvoorbeeld een afbeelding of tekst staat. Zo kun je een complete ketting samenstellen naar je eigen smaak.

Al een tijdje wilde ik graag zo’n ketting hebben en vandaag heb ik er eindelijk eentje gekocht! Het leuke vond ik dat een van de muntjes die ik gekozen heb de ‘Gaudi munt’ is, met de beschrijving: De Gaudi munten zijn gemaakt van parelmoer. De bovenkant bestaat uit een mozaïek van parelmoer vandaar de naam Gaudi, bekend van de prachtige mozaïeken in Barcelona (want ik ga natuurlijk naar Barcelona ;)) De grotere munt die ik heb gekozen kan aan twee kanten gedragen worden en bevat twee verschillende teksten. Op de ene kant staat: 'Carpe Diem' en op de andere kant staat ‘Live the life you love, Love the life you live’. Omdat de sieraden die ik dagelijks draag zilver zijn, heb ik gekozen voor een zilveren ketting met zilveren pendanten en bijpassende munten. Er kan ook gekozen worden voor mat goud, glimmend goud of rosé. Benieuwd naar de verschillende munten? Als je Mi Moneda intypt bij Google vind je volop webshops die de munten, kettingen (in drie verschillende lengtes) en pendanten verkopen.

6 opmerkingen:

 1. Mag ik vragen welke maten deze muntjes zijn?
  Dankjewel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welke lengte is dit? 80 of 90 cm?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi :) ik heb een lange ketting met een goud muntje waarop staat faith hope love en en een zilver muntje met een vlindertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kan iemand me vertellen welke lengte deze ketting is?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...