woensdag 11 augustus 2010

Stylish Blogger Award

Eergisteren kreeg ik een leuk berichtje van Tante Tommy waarin ze me vertelde dat LittleDNLL een Stylish Blogger Award krijgt! Leuk leuk leuk! Bedankt Tante Tommy :) Wat dit betekent? Het is de bedoeling (en dat ga ik dus ook doen) dat ik vijf weetjes over mezelf op LittleDNLL plaats. Deze vind je onder dit bericht. Verder mag ik ook vijf Stylish Blogger Awards gaan uitreiken. Iets dat ik maar al te graag doe. Toch moet ik daar wel even wat bij vertellen... Het is namelijk zo dat ik best veel mooie en inspirerende sites en blogs ken, en dat maakt het dus ontzettend moeilijk om er vijf te kiezen. Ik heb daarom geprobeerd vijf totaal verschillende blogs uit te kiezen en ik denk dat dat wel gelukt is. Ik raad jullie zeker aan om ze alle vijf eens te bekijken, want ze zijn echt een bezoekje waard hoor! Ok, daar komt-ie dan in willekeurige volgorde... *Trommelgeroffel*

* Mariekevanwoesik.nl - een site met de meest grappige columns over het leven van Marieke
* Christelnolle.com- naast moeder en zelfstandig ondernemer is Christel heel creatief, via haar blog geeft ze leuke tips en laat ze je zien wat haar bezighoudt.
* Thebelljar.nl - zoals je misschien weet is de persoon achter deze inspi blog een goede vriendin van me. Maar dat is niet de reden dat zij de award van me krijgt. Wat wel? Surf er naartoe en je weet het ;)
* Ilessthanthreefashion.blogspot.com - een van de mensen waar ik jaloers op ben is Judith van den Hoek. Echt, ik zou willen dat ik net zoveel tekentalent had als zij. Ze maakt de meest prachtige fashion illustraties.
* Thearno.blogspot.com - de creatieve blog van Thea vol met leuke hebbedingen, creatieve boekentips, uitwerkingen van crea bea opdrachten en meer.


Vijf weetjes over mezelf

1. Eigenlijk heet ik helemaal geen Elle. Ik heet Danielle (vandaar DNLL) maar vond de achterkant van mijn naam (Elle) gewoon leuker klinken ;)

2. Ik verzamel(de) (ben er nog niet over uit of ik ze wil blijven ‘sparen’ of dat ik gewoon ieder jaar een nieuwe koop) zonnebrillen. Ze hangen aan een soort rekje in mijn slaapkamer en ik heb er tot nu toe twintig.

3. Stiekem ben ik een enorme fan van George Michael en Wham, hoe fout de liedjes misschien ook zijn, ik vind ze geweldig en kan ze ook nog eens ALLEMAAL meezingen!

4. Als ik het dan toch over muziek en zingen heb: ik ben het type dat gek is op karaoke! Althans vooral op het idee en op Singstar want ik heb helaas nog nooit een karaoke bar van binnen gezien :( (staat overigens wel aan de bovenkant van mijn to-do-list)

5. I LOVE SUSHI! Echt, dat is iets waar je me ’s nachts wakker voor kunt maken!

* Extra weetje: eind deze maand vertrek ik richting Barcelona en heb daar ontzettende veel zin in! Natuurlijk ga ik LittleDNLL vanaf daar up to date te houden. Later meer over deze stap :)

4 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor de award.... Mag ik je foto lenen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel!! Heb hem al doorgegeven :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ondertussen ook blogs genomineerd ;)
  En nog bedankt voor je nominatie, echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...