zondag 12 juni 2011

Op zoek naar een header, buttons of collages?

Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met vormgeven, bewerken en creeren. Daarom maak ik maar al te graag gebruik van programma's als Photoshop. Lekker achter mijn pc met een kopje thee nieuwe dingen uit proberen of het daadwerkelijk maken van plaatjes of collages voor bijvoorbeeld mijn blog. Een van de dingen die ik ook erg leuk vind om te doen is het maken van headers. Inmiddels heb ik er een aantal gemaakt. Natuurlijk degene die hier bovenaan mijn eigen blog staat, maar ook voor anderen. Daarom wil ik hierbij iedereen even laten weten dat ik open sta voor dit soort opdrachten. Dus wil jij graag een mooie (nieuwe) header voor je site of webshop die helemaal aansluit bij jouw eigen stijl, smaak en ideeen? En weet je niet precies hoe je dat moet doen of heb je er geen tijd voor? Stuur me dan gerust een mailtje met wat je precies in gedachten hebt en dan laat ik je weten wat de mogelijkheden ed zijn. Ik maak ook buttons (voor bijvoorbeeld Facebook of Twitter), collages (in alle soorten en maten die je maar kunt bedenken), shoppings en flyers.
Interesse of meer info? Mail me via sodifferentthanbefore@hotmail.com en dan mail ik je zo snel mogelijk terug. Tot mails!


PS. hierboven vind je twee voorbeelden van headers die ik heb gemaakt (al geven die natuurlijk lang niet alle mogelijkheden weer qua fonts, indeling, sfeer, kleuren etc). En hieronder staan nog wat Twitter buttons (je mag deze gebruiken voor je eigen site als er een bij zit die je leuk vindt).

4 opmerkingen:

 1. Creatievelingetje! Als het er ooit nog van komt mijn eigen webshopje te beginnen (naast baan, afstuderen en stagerecensies.nl) hihi ben jij de eerste die ik zal benaderen voor de vormgeving!

  Liefs, xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaah! :D Thanks voor deze lieve comment! #motiverend #blijmaker
  Liefs, LittleDNLL

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je stijl erg leuk. De headers die ik nu gebruik zijn voornamelijk foto's die ik zelf gemaakt heb. Dus niks extra's, zoals een collage die jij dan hebt gemaakt. Ik moet het maar eens gaan proberen. Maar het is vaak de inspiratie die bij mij ontbreekt, waardoor het bij mij een simpele foto wordt ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...