woensdag 1 juni 2011

Moleskine Passions

Ik ben gek op alle soorten notitieboekjes, dus je kunt je voorstellen dat ik erg enthousiast was toen ik de mooie Moleskine Passion collectie zag. Deze journals, die helemaal aansluiten bij de herkenbare Moleskine stijl, zijn speciaal ontworpen om je interesses en hobby's te stimuleren en cultiveren. Je kunt kiezen uit: Welness, Wine, Film, Books, Music, Baby en Style. Vooral Style en Welness spreken mij erg aan. Daarom kun je hieronder vast een beschrijving lezen van deze twee exemplaren. ook kun je onderaan dit bericht een filmpje bekijken over de journals. Ze zijn onder andere te bestellen bij Bol.com en kosten 19,50 per stuk. Welke lijkt jou leuk?

Style:
Voor alle fashionista's en modeliefhebbers is dit een onmisbaar logboek. Met handige internationale maten tabellen maar ook veel ruimte om notities te maken over de huidige trends, accessoires, handige shop adressen en natuurlijk verlanglijstjes.


Welness: Kaft met reliƫf van de thema, drie boekenleggers en een uitbreidbaar binnenvak. Daarnaast bevat dit notitieboekje informatieve pagina's: seizoensgebonden eetkalenders, voedselfeitjes, wegen en conversietabellen. Er zijn zes themasecties om in te vullen: dieet, beweegdagboek, persoonlijke doelen, algemene gezondheid, spelletjes en inspiratie. Daarnaast zijn er nog zes secties met tabjes om zelf in te vullen en zestien blanco pagina's waarop je je creativiteit kwijt kunt.


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...