woensdag 4 mei 2011

Cupcakes bakken

Geloof het of niet, ik heb dus nog nooit zelf cupcakes gebakken (shame on me!). Nu komt mijn nichtje aankomend weekend logeren en daarom ben ik bezig met het maken van een heel schema aan activiteiten (ik weet namelijk nog heel goed hoe fantastisch ik het vond als ik vroeger ging logeren bij mijn grote nicht), Cupcakes bakken wordt er daar een van. Nu was ik vandaag even bij de Cook & Co (die kookwinkel) en zag echt zoveel verschillende materialen, versiersels en hulpmiddelen! Ze verkochten zelfs zakken cupcake mix! Deze mix ga ik morgen even halen maar nu vroeg ik me af waar ik op korte termijn (morgen dus :P) nog wat andere leuke versierels en dingen kan halen? De Cook & Co was namelijk best wel prijzig en ik vind het wel zo leuk om wat verschillende spulletjes te hebben. Kort gezegd, wie heeft er tips!? :)

9 opmerkingen:

 1. Versiering (o.a. van lillifee) hebben ze bij vrijwel alle supermarkten. Verder zijn nootjes, stukjes chocolade (zelfs smarties) en fruitpartjes ook leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohja en de Hema heeft altijd van die pakketten met buisjes met verschillende versieringen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh goede ideeen! Thnx Nadine! ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij de HEMA kun je heel leuke cupcake-vormpjes, papieren bordjes, bekertjes, een 'spuitbus' met verschillende 'kopstukjes' (bijv, om slagroom in verschillende vormen te spuiten), uitsteekvormpjes etc. kopen. En ook helemaal niet duur!
  En voor versiering (gekleurde 'balletjes' etc., glazuur) kun je tegenwoordig vaak erg goed in supermarkten terecht. En misschien ook bij de Xenos??
  Veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kunt inderdaad bij Xenos veel leuke en goedkope spulletjes halen. Daar heb je echt een ruime keus, Verder haal ik ook wel eens iets bij Albert Heijn. Daar heb je ook kleurstoffen, en sterretjes, glitters en veel van die prinsessenspulletjes. Heel veel succes, ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Sarah: Dank voor de uitgebreidde tips!! Erg nuttig ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heey Floortje! Kwam er net pas achter dat wij elkaar nog helemaal niet volgden! Maar das goedgekomen ;) Dank voor de tips! Ik ga morgen ff langs bij Xenos, Appie en HEMA en zal het resultaat uiteraard showen (als het een beetje wil lukken althans) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Of naar de cupcake-decoratie winkel in Utrecht? (A) Hebben hier een winkeltje met hele wanden vol met versiersels, bakspul en ingedrienten.

  Maar goed, oefen jij eerst maar met je nichtje ;)... dan kun je hier volgende keer formidabele cakejes voor me maken... ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben benieuwd naar het bakresultaat! : )

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...