maandag 2 mei 2011

Wereldmuziek

Het zonnetje schijnt de laatste tijd natuurlijk al volop, maar met de cd's van Putumayo haal je het vakantiegevoel nog eens extra in huis. Wellicht heb je deze cd's wel eens zien liggen bij bijvoorbeeld WAAR (die wereldwinkel die door heel Nederland zit) maar hierbij zal ik nog even wat meer over vertellen.

Putumayo cd's bevatten muziek van over de hele wereld. Het leuke is dat je tijdens het draaien al snel wegdroomt omdat het net lijkt of je in het desbetreffende land zit. Het assortiment is breed dus de kans is groot dat er ook voor jou een leuk exemplaar tussen zit.

Droom jij weg bij romantisch Parijs? Dan zou de cd French cafe wel eens iets voor jou kunnen zijn. Swingen met die heupen? Dan is de cd Salsa vol met dansmuziek perfect voor jou! En zo is er nog een Italie variant, een Jazz around the world, een vol met yoga nummers, Rock & Roll, India, Espana en ga zo maar door. Een deel van het assortiment vind je hier bij Freerecordshop.nl. Iedere cd heeft een bij de muziek passend kleurrijk hoesje en kost 12,99.

2 opmerkingen:

  1. Remember Acoustic Brasil @ Mangos? I love Putumayo!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja top zijn ze he :) Ik heb er inmiddels al een stuk of 10 en ze zijn allemaal superleuk!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...