zondag 15 mei 2011

Vlam in de Pan

Afgelopen vrijdag ging ik eten bij Dodici in Haarlem, een fijn restaurant waar je niet alleen kunt dineren maar ook ontbijten, lunchen en een avondje cocktails kunt drinken (zie www.dodici.nl). Toen ik echter na afloop door de Smedestraat (waar dit restaurant gevestigd is) liep, viel mijn oog op een leuk uitziend eettentje genaamd Vlam in de Pan. Na even kort naar binnen te hebben gegluurd wist ik dat dit iets heel leuks moest zijn. Ik besloot de naam even goed in gedachten te houden en thuis, via onze grote allesweter Google, uit te zoeken wat voor verborgen schat ik in dit achterstraatje had ontdekt.

Mijn voorgevoel werd al snel bevestigd, het bleek een eetwinkel te zijn en al na het lezen van de eerste paar regels op de Vlam in de Pan website wist ik: hier moet ik naartoe en snel ook! Mocht jij net als ik liefhebber zijn van de vegetarische en biologische keuken dan weet ik zeker dat ook jij hier heel blij van wordt! Ik zal even wat stukjes van de site citeren zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat deze eetwinkel te bieden heeft. Verder raad ik je zeker aan om zelf even een bezoekje te brengen aan de site, waar je nog meer info en foto's vindt.

Ook zo benieuwd naar de onbegrensde mogelijkheden van de internationale vegetarische en biologische keuken? Wij laten ons inspireren door de rijkdom van groenten, fruit en andere natuurproducten om de heerlijkste gerechten uit de wereldkeuken voor u klaar te maken. Wij werken zoveel mogelijk met biologische producten en zijn gespecialiseerd in vegetarische maaltijden.

Eetwinkel
In onze eetwinkel kunt u maaltijden afhalen of dineren in onze gezellige huiskamer. Kom langs en verken onze vegetarische keuken: verrassend bourgondisch! Ook geven wij workshops waarin wij onze keukengeheimen met jullie delen. Openingstijden van het restaurant: di t/m vr van 16:00 tot 21:00, in de weekenden verzorgen wij workshops, private dining en catering.

1 opmerking:

  1. Klinkt heel smakelijk! We prikken snel een vlam-in-de-pan-eetdate!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...