maandag 16 mei 2011

It's my birthday!

Hieper de piep hoera! Jaaaa, vandaag ben ik jarig en 25 jaar geworden. Ennnn wie jarig is trakteert! Daarom geef ik deze week een aantal superleuke prijzen weg van de geweldige webshops: Applepiepussy.com, Sushiteit.nl en Bysoos.nl! Als je deze shops al kent weet je natuurlijk dat je heel blij gaat worden van de prijzen, want het assortiment van deze drie webshops is om heeeeel hebberig van te worden.
Ok, wat zijn de prijzen... *Trommelgeroffel* een too cute to be true ketting met fortune cookie eraan van Applepiepussy, drie verschillende kleuren (groen, blauw en geel) wish birdies van Applepiepussy, een super Sushi pakket met daarin een nigiri gum, solid perfume, pleisters, stokjes en een gezichtsmasker en BySoos waardebonnen van 10 euro te besteden bij Bysoos.nl. Hieronder kun je de prijzen bewonderen, daaronder vind je nog wat leuke weetjes over deze drie top shops en zie je hoe je kunt meedoen!
Applepiepussy.com is een webshop waar je ontzettend veel leuke hebbedingetjes vindt die leuk zijn voor jezelf maar ook ontzettend origineel als cadeautje voor iemand anders. De vormgeving van de producten en de shop is om heel blij van te worden: vrolijke kleurtjes, bijzondere namen en mooie achterliggende gedachten.

Sushiteit.nl is een shop waar ik al eerder een uitgebreidde shopping van maakte en waar je als sushi addict je hart kunt ophalen aan alleen maar producten rondom het thema sushi! Een unieke shop waar je terecht kunt voor hebbedingetjes, woonspullen en food producten (stokjes met cute printjes, bakjes voor sojasaus etc).
Leuk om te weten is dat de Sushiteit shop onderdeel is van het online warenhuis Teitloos.nl (zeker even een kijkje nemen!) dat bestaat uit diverse shops met ieder een eigen thema (zoet, zomer, kitsch etc).

BySoos.nl is ideaal voor iedereen die houdt van vrolijke handgemaakte sieraden. Daarbij kun je er nu ook terecht voor leuke zeepkettingen, tassen en t=shirts! Een shop om in de gaten te houden, want eigenaresse Sonja voegt regelmatig nieuwe collecties aan haar winkeltje toe!

Hebben hebben hebben!
Kans maken op een van deze prijzen? Mail je naam en adres naar sodifferentthanbefore@hotmail.com met daarbij of je me volgt via Twitter/Blogger/Facebook en wat je naam daarvan is (trakteer namelijk het liefst vaste volgers/bezoekers ;)) Ik zou het leuk vinden als je er ook bij zet wat je favoriete onderdeel v mijn blog is en wat je nog mist en dus graag zou willen zien op mijn blog. Meedoen kan tot en met zaterdag 21 mei. Succes!

12 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, Daan!!! Wat een leuke winacties allemaal :-) Ik wens je een heel fijne verjaardag.
  Dikke X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hiep hiep hoera!!!!!!!!!!!!!
  Gefeliciteerd met het worden van een kwartje, zoals ze dat zo mooi noemen :). Een hele fijne verjaardag!!!! En superleuke winactie weer, ik doe mee hihihi.

  Groetjessss Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefelicitaart! Hoop dat je een gezellige dag heb, met lekker eten en fijne cadeautjes.
  Enne, eigenlijk hoort het andersom he? Cadeautjes hoor je te krijgen op een dag als vandaag. Maar eh... ik ga ook een gokje wagen :)

  Groetjes,
  Kim N.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne verjaardag toegewenst.

  Mijn zus is vandaag ook 25 geworden, toevallig haha.

  Dubbel feest!

  Groetjes,
  Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst van harte gefeliciteerd, ik heb je net via Twitter ontdekt (waar ik je nu dus ook volg onder de naam Craftsgirl65) Je blog zal ik even goed doorspitten en dan zal ik je ook nog even mailen, want ik wil natuurlijk graag meedoen aan je giveaway.

  Groetjes
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Normaal krijg je cadeautjes als je jarig bent, maar jij deelt ze gewoon uit. Ik wil wel meedoen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!!
  Leuke blog heb je.
  Elkaar volgen?

  LOVE, ninajj.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je verjaardag (:

  follow me?

  xoxo
  specialforgirls.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik schrok even, dacht te lezen dat je ook nog op dezelfde dag jarig bent, maar ik ben 10 dagen later jarig (en 5 jaar ouder)! Dat zou ook wel iets te toevallig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...