zaterdag 14 mei 2011

Win Marie Boontje goodies!

De grote winkelketens kennen we natuurlijk allemaal op ons duimpje, en tijdens het shoppen beland je meestal al snel in de hoofdstraat vol uithangborden met bekende namen. Toch is het (vind ik althans) meestal leuker om de wat kleinere straatjes op te zoeken en schattige winkeltjes te 'ontdekken' met aparte spulletjes, handmade items of andere mooie musthaves. In webshopland geldt hetzelfde. H&M, Bol en Topshop hebben natuurlijk leuke spullen maar de echt leuke hebbedingetjes, woonspulletjes of unieke exemplaren vind je vaak in de wat kleinere onbekende webwinkeltjes. Tijd dus om er daarvan weer eens eentje onder de aandacht te brengen..!

De webshop www.marieboontje.nl van Floortje is een goed voorbeeld van een klein schattig winkeltje met bijzondere spulletjes. Ja, surf er ondertussen maar even naartoe dan vertel ik vast wat je er voor leuke schatten vindt. Een deel van het assortiment bestaat uit unieke handgemaakte spulletjes die niet alleen leuk zijn voor jezelf maar ook als cadeautje voor iemand anders. Daarnaast verkoopt Floortje papergoodies, speelgoed, baby spulletjes, crea bea stuff, woonspulletjes en tasjes, portemonnees & etuis. Waar wacht je nog op? Surf naar Marie Boontje en vol laden maar dat winkelmandje! ;)

WIN WIN WIN!
Hoe leuk is het dat LittleDNLL goodies van Marie Boontje mag weggeven? De prijs is een supercute geillustreerd dagboek en een handige etui. Hierboven zie je op de foto's hoe deze items eruit zien. Hebben? Om kans te maken mail je jouw naam en adresgegevens + het antwoord op de onderstaande prijsvraag naar:
sodifferentthanbefore@hotmail.com. Zet als onderwerp Marie Boontje neer. Meedoen kan t/m 20 mei.
Wie kun je op afstand houden met het dagboekje 'Dot's & Girls' ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...