woensdag 18 mei 2011

Cadeautjes!


Zo, mijn verjaardag (afgelopen maandag) mag dan wel voorbij zijn gevlogen, het was wel echt een superleuke dag en ik ben erg verwend. Ik ben wezen lunchen en shoppen in Amstelveen. Een erg goede keuze voor regenachtige dagen want bijna het hele centrum is overdekt en daarbij zitten er een aantal winkels die niet overal zitten zoals Zara, Saint Tropez, Sephora en de Bijenkorf.

V
erder heb ik die dag heel veel leuke cadeautjes gekregen van mijn ouders en broertje. Waarvan je hierboven een aantal foto's ziet (niet alles staat erop). Het hoofdcadeau was iets dat ik al heeeeel lang wilde hebben: een tablet (muispen). Ideaal voor tekenen, schrijven en fotobewerking! Verder kreeg ik: mijn favo bodybutter uit de Africa lijn van The Body Shop (maakt je huid superzacht en ruikt ontzettend lekker, de geur doet me denken aan de zomer), een kweekkastje met zaadjes voor biologische pompoenen (ben gek op pompoen namelijk), Vragenboek (waar ik onlangs een Book To Buy over plaatste), een kookboek met rijst en risotto gerechten, doosjes pukka thee, een hart om op te hangen met de tekst: Joy is not in things, it's in us, zeezout voor een voetenbad, massage olie, een slinger van lampionnen met lampjes erin, gezichtsscrub, een reep Tony's Chocolonely hazelnoot, hartvormige kaarsjes en a message in a bottle (een lief glazen flesje met een briefje erin wat een waardebon voor een lunch in een van mijn favo tentjes bleek te zijn. En last but not least, een cute kaart met cupcakes erop. Kortom: ik ben goed verwend! :)

4 opmerkingen:

  1. Aaah wat ben je heerlijk verwend! Word helemaal vrolijk van al die mooi ingepakte vrolijke cadeautjes! (: Welke bodybutter is dat van de Bodyshop? Kan ik niet helemaal ontcijferen van de foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Marlies,
    Ja he? Vond het zelf ook erg leuk allemaal :)
    Dat kan kloppen, want die staat niet op de foto's! ;) Hier staat ie rechts bovenaan http://little-dnll.blogspot.com/2010/06/een-kijkje-in-mijn-toilettas.html Echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waauw, wat leuk allemaal,
    vooral die tablet! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bent goed verwend zo te zien, Daan! Zo hoort het ;-) Goed om te horen dat je 'n leuke verjaardag hebt gehad. Veel plezier met je cadeaus. X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...