woensdag 22 september 2010

Jimmy Choo uggs


Liefhebbers van UGGS opgelet! Het merk brengt namelijk een limited collection uit die tot stand is gekomen in samenwerking met het ontwerpteam van Jimmy Choo! Fijn, want die standaard UGGS hebben we na een paar jaar wel gezien toch! De basis van deze boots ziet er precies zo uit als we gewend zijn, maar deze exemplaren zijn opgeleukt met franjes en studs (ook in vorm van sterretjes!). Liever nog wat opvallender? Je kunt ook kiezen voor een paar met luipaard- of zebraprint! Klein detail: om je voetjes in deze blikvangers te kunnen steken moet je wel diep in de buidel tasten... Een paar van deze comfortabele booties kost je namelijk tussen de € 525 en € 725. Geen probleem? Dan moet je 21 oktober in je agenda noteren want vanaf dan zijn ze te koop.

3 opmerkingen:

 1. Uggs worden helaas gemaakt van schapenhuid (en niet alleen vacht) en deze stukken huid worden door veel boeren van de schapen verwijderd terwijl ze nog leven!! Dit omdat het weer aangroeit waardoor ze het een aantal keer kunnen herhalen..

  :(

  Sorry voor de minder leuke reactie op je stukje, maar ik vind het zo jammer dat niemand zich verdiept in hoe producten worden geproduceerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Nadine, dat geeft niets! Juist goed dat je het zegt en dat je zegt wat je vindt! Dat wist ik inderdaad niet en ik denk dat veel mensen dat niet weten. Ik heb zelf (gelukkig, zo blijkt nu) ook geen uggs en ga deze ook niet kopen nu ik dit weet (al was ik het sowieso al niet v plan haha). Maar goed, gemaakt worden ze sowieso natuurlijk. Maar nu weet iedereen die dit berichtje leest ook het verhaal erachter, en dan is het aan iemand om te bepalen ze wel of niet te kopen. Ik vertel alleen dat ze gemaakt worden ;) of je ze gaat kopen en waarom wel of niet, dat moet iedereen zelf weten. :)

  grtz,
  Elle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...